Comiquiz @ 'la casa Hassel...

Comiquiz är en årligen återkommande lagtävling i seriekunskap med deltagare från hela Norden. Deltagande lag får frågorna sända till sig i förseglade kuvert som de får öppna på givet klockslag på tävlingskvällen. När tävlingstiden är slut rapporterar man in svaren till arrangörerna per telefon. Alla hjälpmedel i form av böcker, Internet etc. är tillåtna.

Jag har tillsammans med mina lagkamrater i Seriefrämjandet Stockholm (senare Stockholmslaget) haft äran att arrangera denna tilldragelse (med allt vad det innebär). Vi har till dags datum konstruerat fyra stycken frågehäften (år 2004, 2007, 2010 och 2012). Dessa frågehäften finns nu tillgängliga här med facit för den nyfikne. Varför inte passa på att testa dina egna kunskaper i ämnet innan du kikar i facit?

2004:

Vi som arbetat med att sammanställa 2004 års Comiquiz-frågor var Martin Hassel, Ola Hammarlund, Barbara Lublinn, Patrik Schylström, Tomas Larsson, Janne Ahlroth, Micke Sol och Simon Lundström.

2007:

Vi som arbetat med att sammanställa 2007 års Comiquiz-frågor var Martin Hassel, Ola Hammarlund, Patrik Schylström, Tomas Larsson och Barbara Lublinn.

2010:

Vi som arbetat med att sammanställa 2010 års Comiquiz-frågor var Ola Hammarlund, Martin Hassel, Bror Hellman, Barbara Lublinn, Patrik Schylström och Håkan Storsäter.

2012:

Vi som arbetat med att sammanställa 2012 års Comiquiz-frågor var Ola Hammarlund, Martin Hassel, Bror Hellman, Mikael Persson, Patrik Schylström och Håkan Storsäter.
Mer om Comiquiz i Seriewikin och Wikipedia.


© 2007-2010 Martin Hassel
www.lacasahassel.net